تعداد ظرفیت
نامحدود
تعداد جلسه
4
نحوه برگزاری
تقدیر از برگزیدگان و نمایش آثار
محورهای جشنواره
شرایط عمومی شرکتکنندگان در فراخوان
معرفی بخشهای اصلی رقابتی:
بخش الف: تصویری
آثار ارسالی به بخش تصویری در دو قالب دریافت میشود:
قالب نخست شامل فیلمهای کوتاه داستانی، تبلیغاتی (تیزر)، نماهنگ معرفی دانشگاه، مستند، تجربی، پویانمایی است و قالب دوم شامل عکس ( تک عکس و گزارش تصویری) خواهد بود.
شرکتکنندگان میتوانند آثار تصویری خود را که با هدف معرفی دانشگاهها یا جاذبههای تحصیلی در ایران تولید شده است با رعایت مالکیت حقوقی در این بخش شرکت دهند. اولویتهای زبانی برای قالب نخست شامل تولید اثر به زبانهای انگلیسی، عربی، ترکی، روسی، چینی و دیگر زبانهای زنده دنیا است.
مقررات بخش آثار تصویری
* فیلم کوتاه، مستند، تبلیغاتی (تیزر) و پویانمایی
* عکس
بخش ب: نرمافزاری
بخش نرمافزاری در این فراخوان برای حمایت از دانشگاهها به منظور معرفی جاذبههای تحصیلی با استفاده از امکانات فضای مجازی نظیر تور مجازی همراه با راهنمای گفتاری چندزبانه است به نحوی که بینندگان بتوانند به صورت شبیهسازی در محدوده دانشگاه حرکت کنند و از ظرفیت بخشهای مختلف دانشگاه به ویژه امکانات تفریحی، خوابگاه، کتابخانه، آزمایشگاه و آگاه شوند. تولیدکنندگان نرمافزارهای آموزش زبان فارسی به دانشجویان بینالمللی و دیگر فعالان در حوزه تولید محصولات کمک آموزشی به دانشجویان غیر فارسیزبان نیز میتوانند آثار خود را در این بخش شرکت دهند. این بخش حمایتی است و برای ساخت آثار فاخر و ارزشمند، برای شرکتکنندگان (حقیقی و حقوقی) در برگیرنده حمایتهای مالی خواهد بود.
بخش ج: صوتی
در این بخش آثار صوتی نظیر پادبخش (پادکست) یا نمایشنامههای رادیویی و سرود که با موضوع جاذبههای تحصیلی در ایران یا دعوت به زندگی و تحصیل دانشجویان بینالمللی در دانشگاههای ایران، تولید شده است پس از داوری از سوی هیات داوران مورد تشویق قرار خواهد گرفت.
بخش د: آثار متنی
این بخش ویژه دانشجویان و دانشآموختگان بینالمللی است و آثار شرکتکنندگان اعم از تجارب زیسته مرتبط با تحصیل در ایران، خاطره، سفرنامه یا محتواهایی که از زندگی و تحصیل در دانشگاههای ایران تولید شده است پس از داوری و ارزیابی مورد تشویق قرار خواهد گرفت. دانشگاههای کشور میتوانند کارگاههایی را برای دانشجویان بینالمللی که مایل به حضور در این بخش هستند تدارک ببینند و آثار دانشجویان خود را به این بخش ارسال کنند. دانشگاهها نیز میتوانند کتابچههای تبلیغاتی (کاتالوگ) خود را که به زبانهای بینالمللی تهیه شده است در این بخش شرکت دهند.
هیات داوران جشنواره:
داوران این جشنواره متشکل از افراد خوشنام و خبره با سابقه تجربی یا اعضای هیات علمی و یا اساتید بازنشسته دانشگاههای ایران هستند که با رعایت اصل عدم تعارض منافع از سوی رئیس سازمان امور دانشجویان برای هر بخش رقابتی منصوب خواهند شد.
مقرارات عمومی جشنواره:
جوایز بخش تصویری:
فیلم کوتاه:
مبلغ 40 میلیون تومان، لوح سپاس و تندیس جشنواره به هر یک از سه اثر برتر
مبلغ 15 میلیون تومان، لوح سپاس و تندیس جشنواره به هر یک از دو اثر شایسته تقدیر
عکس:
مبلغ 3 میلیون تومان، لوح سپاس و تندیس جشنواره به هر کدام از 5 اثر برتر
مبلغ 1 میلیون تومان، لوح سپاس به هر کدام از 15 اثر شایسته تقدیر
جوایز بخش نرمافزاری:
لوح سپاس و کمکهزینه 50 میلیون تومان و تندیس جشنواره به هر یک از 5 تور مجازی برتر دانشگاههای کشور
مبلغ 5 میلیون تومان، لوح سپاس و تندیس جشنواره برای هر یک از 5 اثر خلاق
جوایز بخش متنی:
لوح سپاس، تندیس جشنواره و مبلغ 3 میلیون تومان به هر یک از 5 اثر برتر
لوح سپاس و مبلغ 1 میلیون تومان به هر یک از 5 اثر شایسته تقدیر
جوایز بخش صوتی:
لوح سپاس و مبلغ 3 میلیون تومان به هر یک از 5 اثر برتر
لوح سپاس و مبلغ 1 میلیون تومان به هر یک از 5 اثر شایسته تقدیر